Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägkorsningens slut

Står

vid vägkorsningens slut

höger eller vänster

vilken väg är den rätta

 

Går åt det ena hållet

många hinder möter du

löser dem

fortsätter framåt

 

till slut tar vägen stopp

du kommer inte framåt

inte längre

 

Du vänder

går tillbaka samma väg

fortsätter åt det håll du inte gått

 

möter nya hinder

löser dem

fortsätter framåt

 

vägen fortsätter

den tar aldrig slut

du tar dig hela tiden framåt

 

faller ibland

men

reser dig åter

 

Vägen

är det som kallas

livet

 

Ibland går man fel

men till slut hamnar man ändå

på den rätta väg man ska

vandra

 

åt

det håll som är

rätt




Fri vers av Cajsa
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-10-06 15:17



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här har du skrivet mycket bra
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg