Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstöga

Höstfärgers öga

prasslande lövhögslekar

stearinljusmys

 




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-06 16:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Höstmys!
2007-10-07

  prinscess VIP
det låter härligt
2007-10-06

    Lindizz
skön stämning målar du med dina ord, fin titel*ler
2007-10-06

  Mögelhud
Mysig mysig. Och titeln var mycket bra.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg