Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina vänner


Underbara vänner på Poeter.se

Underbara vänner

Poeter.se

 

Ni finns där

skänker

tröst, uppmuntran

glädje och hopp

 

Fina kommentarer

ger ni mig

en helt vanlig tjej

 

Ni värmer mitt hjärta

får mig att känna mig

levande

 

Ni får mig att vilja kämpa

vidare

 

Kram

och

Tack




Fri vers av Cajsa
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-06 23:15



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det är ömsesidigt, absolut.
2007-10-07

  Jessica Ebbesson
Tack själv fina du!
2007-10-07

  Gunilla Karlsson
Tack själv kära du!
Tänk vad ett litet ord kan ge mycket....
2007-10-07

  Annmargreta
Det är väl skönt att man
kan vara till för varandra.
2007-10-06

  hero40
Vackert skrivet
2007-10-06

  Cris
Ja tack kära du
för dina fina värmande ord här
2007-10-06

    Lindizz
tack själv för allt du ger...kram*
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg