Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns här för dig

När livet ditt blir komplicerat

det ena efter det andra händer

blir på dina axlar som ett tyngande ok

 

När allting inte har någon förklaring

när de jobbiga upplevelserna blir för många

blir i ditt hjärta som en reva

 

När tårar vinner över glädjen

luften tappas för livet

blir i din själ som en kamp

 

Jag vill att du ska veta

JAG FINNS HÄR FÖR DIG




Fri vers av Cajsa
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 13:33



Bookmark and Share


  Novemberblomman
De viktiga orden önskar nog många att någon ska säga till dem...
Bra skrivet!
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg