Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är hos din pappa och jag vet att du har det bra...


C


Känner mig ensam

utan dig.

DU saknas

det är tomt.

Känner sorg över

de stunder i ditt liv

som jag missar.

Känner smärta i

mitt modershjärta.

Tårar gör mina

kinder våta...





Längtar efter och saknar...

(din lilla hand i min)


Det gör ONT!!



Din Mamma




Fri vers av Bella
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-04-24 21:56



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
en styrka i enkelheten som är förvånadsvärt känslosam..
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella