Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en fortsättning på "12 år av mitt liv"


12 år av mitt liv 2

Minns orden

ekade i natten

när jag skulle sova

 började tro på dom

 

Minns knuffarna

väggen i korridoren

när jag gick förbi

 stängde av smärtan

 

Minns lapparna

skickades runt

fingrar som pekade på mig

 visste inte vad som stod

 

Minns skåpet

ständigt insparkat

fick alltid be vaktmästaren om hjälp

 en dag hela elva gånger

 

Minns tårarna

ensamheten och frågetecknet

 

varför jag




Fri vers av Cajsa
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 13:46



Bookmark and Share


    eva m h
Smärtsamma minnen!
2007-10-08

    Maria Malm
Sorgset och berörande, om sånt som egentligen inte borde få förekomma.
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg