Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en värmestund mitt i hösten..


du är allt

hur förälskad kan man bli
då när du vilade i solen mot min arm
där låg du och hade blick med solen i
där du låg kände jag mig så varm

hur vackert kan ett gräs vara vid ett hav
hur lätt vajar det vid vindens hand
vad är den kärlek jag känner gjord av
vad sätter hjärtat mitt i brand

så känner jag dig och allt jag av dig har fått
uppe på Listershuvud där allt är så grönt
där äng möter havet i allt så blått
där håller vi varandra i armarna så skönt

om jag bara får känna dig såhär en liten liten sekund
om jag bara får känna mig så här ung
då plockar jag en evighet ur varje liten stund
då kan ingen ta ifrån mig att jag är kärlekens kung




Fri vers av Peppe11
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-07 19:59



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En möte som skänker styrka. Oerhört vackert förmedlat. En dikt att vara stolt över.
2007-12-01

    Brell
Kärleken är så härlig och oförklarlig :)
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11