Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon?

Någon

som kommer till poetträffen i Stockholm

den

20 oktober?




Fri vers av Cajsa
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-10-08 17:42



Bookmark and Share


    Maria Malm
Undrar som nedan
2007-10-08

  devilsangel
var är den nånstans??
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg