Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvann med vinden

Starka vindar

blåste omkring mig

när dagar förvandlades till natt

 

det mörka övervann ljuset

 

Jag kunde aldrig veta

hur dagen skulle bli

 hur jag skulle må när dagen var över

 

oftast var det tårar

 

Jag visste

att natten skulle bli lång

då tankarna föll på er

 

vad ni gjort under dagen

 

Mitt sanna jag

försvann med vinden




Fri vers av Cajsa
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-08 17:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-10-09

  devilsangel
vackert med en sorgsen melodi...mycket fint vännen!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg