Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte kunna...

Att inte kunna
vara den man i själva verket är

Att inte ha mod
att framföra det man tycker och tänker

Att inte kunna
säga ifrån när det bär emot

Att våndas
för att man inte kan samtala inför andra

Att känna paniken
för att man inte vågar fast man upplever sig trygg

Att bli rasande på sin själ
för att man inte är som alla andra

Att känna sig så ledsen
för att man är så blyg

så blyg

så att det gör ont
ont i sitt hjärta!




Fri vers av Cajsa
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-09 17:21



Bookmark and Share


    Maria Malm
Självutlämnande rader. Detta råkar även de som arbetar som skådespelare ut för.
2007-10-09

    Lindizz
en stark text som känns ...mycket bra skrivet.
2007-10-09

  hero40
En stark självutlämnande
text!
2007-10-09

  hero40
En stark självutlämnande
text!
2007-10-09

  devilsangel
Detta upplever nog alla ibland...Det finns dom som står och föreläser eller uppträder på scen dagligen men som ändå känner dessa känslor. Om det nu är en tröst...Och allt kan man jobba på..Tro på sig själv! Det är viktigt...Men svårt, jag vet.........
2007-10-09

    eva m h
Det känns! Men inte vända det mot sig själv! Älska sig själv trots allt!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg