Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam tjej

frusen och kall

vid skolgårdens rast

 

Står där

lutad mot väggen

 

Ser de andra

leker så glatt

ingen ser henne

 

Står där

ledsen och rädd

 

Ingen ser

ingen hör

 

Ensam flicka...

ingen vän




Fri vers av Cajsa
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-10 11:48



Bookmark and Share


    eva m h
Ensamheten känns!
2007-10-10

    Lindizz
Dessa rader är sorgsna, du målar en bild av dina ord, där man kan se den ensam tjejen...sorgligt. Tycker du förmedlar texten bra. Kram*
2007-10-10

    Maria Malm
Sorgsna rader.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg