Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ensam

Du fanns med när jag tog mitt första andetag

när jag för första gången såg världens ljus

du såg mig växa upp

min glädje och sorg

du fanns med vid stormiga hav

vid lugna härliga sommardagar

du blev min tröst

min styrka, mitt hopp

Aldrig lämnade du mig

fanns ständigt vid min sida

Vid glädje var du glad

Vid tårar bar du mig

 

Du finns där

som en stöttande pelare

vandrar vid min sida

aldrig är jag ensam

 

skyddsängeln min




Fri vers av Cajsa
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 12:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vacker hyllning till skydsängeln!
2007-10-10

    Lindizz
fint med skyddsängel..
2007-10-10

    Maria Malm
Det är gott att ha sådana vid sidan.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg