Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett telefonsamtal


Inuti skaver det

Tårar i natten

de rinner ner

 

styrka finns inte

glädje har försvunnit

 

Ord som sägs

orkar inte lyssna

 

trötthet uppstår

energin är borta

 

Inuti skaver det




Fri vers av Cajsa
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-10 23:41



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
känner igen den sorgen
2007-10-11

    Maria Malm
Stor sorg förmedlar dessa rader.
2007-10-11

    Amoreboy
nice!!
2007-10-10

    Lindizz
åh så sorgsen text, sänder en kram *
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg