Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp

  Dölj inte hur du mår

visa istället

sitt inte i ensamhet

 

Berätta om dina känslor

om allt du känner inuti

bevara inte allt för dig själv

 

Släpp ut dina tårar

till dess att de tar slut

håll dom inte inne

 

 

 

När du minst anar

kommer dina läppar att åter skratta

 

Ge inte upp

du är värd att få

må bra




Fri vers av Cajsa
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 12:23



Bookmark and Share


    eva m h
Fin uppmuntan när livet känns hopplöst!
2007-10-11

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint skrivet...och visst är det så...
2007-10-11

    Regina E
Visst, så är det. En text som behöver läsas då och då. Fint!
2007-10-11

    Maria Malm
Underbart skrivet!!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg