Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus för dig

Tänder ett ljus

för dig i natten

önskar

dig

frid och ro

 

Önskar

du kunde börja tro

på hopp och kärlek

igen 




Fri vers av Cajsa
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-11 16:48



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackert, hoppas ljuset skänker frid och ro.
2007-10-11

    Lindizz
harmoniskt och vackert skrivet, applåder.
2007-10-11

  devilsangel
vad vackert..hoppas ljuset kan nå sin funktion och ge tron tillbaka
2007-10-11

    sunnanvind
Vilken vacker dikt jag stötte på här...
2007-10-11

    Bodil Sandberg
Mycket mycket vackert poetat!!!
2007-10-11

  Ronny Berk
så vacker poesi... förhoppningens med frid och ro...ja...
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg