Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Krille, en gammal kompis. Hopkok på diverse stulna sångrader. Han stal rätt friskt, han också.....


Stulen tid - stulna rader

Många mödor fanns på
jorden, kavaljer -
ledde ökenstigen
till det fjärran Samarkand?

Döden tar ifrån oss
allt vad livet ger
Mellan stela fingrar
rinner guldet bort som sand

Inget skydd gav dig mot slutet barnatron -
död av överdos på Skärholmens station

Glöder rosorna i dödens högkvarter?
Fann du vänner där i skuggans tysta land?
Vågor suddar ut ditt spår från livets strand




Bunden vers (Rim) av papillon
Läst 1063 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-10-11 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vidunderlig, men mycket sorgsen....
2010-02-08

  Karl-Bo Lundstedt VIP
hänförd
själs-förförd
tår-rörd
kb
2008-05-04

  vera gade VIP
glöder rosorna i dödens högkvarter-
en skön bild som jag känner personligt för- har du knyckt den nånstans? isåfall var?undrar intresserad Vera
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon