Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På förekommen anledning...


Hunger

Höken fröjdar sig
lika mycket som sparven
när jag strör ut frön.




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-10-12 11:36



Bookmark and Share


  Helene Månsson
gillar att du satte \"på förekommen anledning\" !
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

papillon