Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan

så länge, så kort

vandrar fram och tillbaka

 

Väntan

på gott, på ont

det man minst anar

 

sker




Fri vers av Cajsa
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-12 11:54



Bookmark and Share


    Maria Malm
Man vet aldrig vad framtiden kommer med..
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg