Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från akutmottagningens rum 0 - en pantoum

I rummet vilar en död
med en blomma i kallnad hand
Aldrig mer någon kamp för bröd
Han har gått till ett annat land

Med en blomma i kallnad hand
från buller och oro till frid
Han har gått till ett annat land
Allt har sin utmätta tid

Från buller och oro till frid –
ett grisblink att leva ett liv
Allt har sin utmätta tid
Var det värt allt fruktlöst kiv?

Ett grisblink att leva ett liv
Aldrig mer någon kamp för bröd
Var det värt allt fruktlöst kiv?
I rummet vilar en död




Bunden vers av papillon
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon