Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka


Läger huvudet sakta i min djupa hand
Tänder tanken i tacksamhetens tecken


Att få vara svag i en annan människas
armar gör mig stark bortom allt tvivel


I mina eldar av emotionella tankar,
och genom jordens vackra dagar




Fri vers av coffe
Läst 404 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-12 17:14



Bookmark and Share


  R-M
så sant så vackert..så bra skrivet!
2007-10-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker och öm dikt.
Myser...
2007-10-13

  hero40
Mycket vacker och skön
dikt som applåderas!
2007-10-13

  glittertindra
att bli tillåten att bara vara, det är grejer det...
2007-10-13

  Maria Zena Viklund
mycket vacker!
2007-10-12

  Ezo
\"Att få vara svag i en annan människas
armar gör mig stark bortom allt tvivel\" sätter igång tankarna. Bra!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe