Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dubletthaiku


Skål eller påse?

Haikun är en skål -
lyfter fram skimrande ord,
magiska pärlor

eller en påse,
smutsig och solkad av sorg,
fylld med avskräde




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-10-12 19:52



Bookmark and Share


    calamitynea
sant så sant, och jättefint^^
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

papillon