Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utvidgad haiku


Onda minnen

Det som sårade
och varbölden som bultar
och egen ondska -

tätt i hälarna
jagar det förflutna tyst -
följer blodspåret.

Minnets dammråttor,
försvinn in under mattan!
Lämna mig i fred!




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-10-12 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon