Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klassiskt motiv på klassiskt versmått ( två distika)


Andlig odling

Vinden från Ithaka blåste hän över jäsande vågskum
nådde till Latiums folk, bundet till gödsel och jord
Strödde sitt gnistrande salt på bondens uppvälta tilta,
viskade vågornas sång tyst till plöjarens själ




Bunden vers av papillon
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-10-13 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon