Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

En rädsla inuti

tänds sakta

 

rädsla

för att inte orka

 

hela tiden på spänn

kan inte koppla av

 

tårar vill

rinna




Fri vers av Cajsa
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 13:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
En rädsla som kan kännas igen ibland..
2007-10-14

    Lindizz
du förmedlar rädsla och oro på ett väldigt bra sätt. Kram*
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg