Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"My words fly up" - lättviktig sommarfundering

Tistelfjun svävar
i värmen som på kvällen
stiger från marken

Så lätt, så lätt sprids
det som är av ringa vikt -
ord utan tankar




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon