Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibelstudium

Stretat med Bibeln -
Gamla Testamentet är
\"an asshole to Hell!\"

Ett underbart språk
som förförande döljer
all mänsklig ondska

Var finner min själ.
så tilltufsad och plågad,
någonsin sin ro?

Lille grymme Gud,
sök en brinnande buske
och släng dig i den!




Fri vers av papillon
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 21:19



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Slutklämmen - den tar priset!
2007-10-17

  AllNamesRTaken
Tycker inte om \"an asshole to hell\"
Känns som felriktad ilska.. fel ord.. fel vikt.
Vad vill du säga!?

Sista stycket är underbart och jag ler hela jag :)
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon