Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ålderdom=visdom


Ålderdom


Tänder ljus i natten
Tänder hopp i min kropp
Tänder de eldar av liv

Stenbockens måne lyser och
tiden den aldrig förfryser

Ju äldre jag blir destomer tacksamhet hittar jag
Ju äldre jag blir destomer visdom besitter jag
Ju äldre jag blir desto fler vägar skingras

Ty min själ blir yngre och mer levnadskraftig
Ty min stjärnhimmel lyser starkare och min
sol av inre tro besitter kraft av jord

Saturnus isar smälter och
mitt träds grenar är grönare nu

Kanske sänder jag även dig energi
För främlingar är vänner som jag inte känner




Fri vers av coffe
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-14 22:24



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant Saturnusmänniskor blir bara yngre o yngre med åren! vackert skrivet!!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe