Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel med skyddsvingar

Jag sänder tankarna till dig

önskar att du vore här

din varma själ

 

Saknaden

växer och gror

inuti

 

Ensamheten

känns

stor

 

Tårar

rinner på kinden

önskar jag kunde ta din hand

 

du är inte här

eller jo...

 

din kropp

fick vingar

skyddar mig från allt ont

 

du lever i mig




Fri vers av Cajsa
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-15 17:05



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackert om saknad och längtan..
2007-10-15

  Ronny Berk
som om saknad och längtan; fin poesi...ja...
2007-10-15

    Issand.
åh,..
vackert
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg