Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm junisöndag längs Saltsjöbanan




Okynnesdikt

poeten och hans hustru
de vandrar vägen fram

hon talar allt det sköna
ger klövern doft och
ljus och färg
åt vallmoeld och
rosentagg

han går i andra tankar
med pennans nät
han fångar ord
som Liquid Highway
i sin korg

nu ler de mot varandra
the heat is really on

 

 

 




Fri vers av sister mary
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-15 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härvarande och närvarande i en skön humorfylld blandning! Gillas med ett leende! Fniss!
2007-10-16

  Ulf Lagerholm
ja visst är det så -

ge klövern doft
ge ljus å färg åt vallmoeld -

klassiska covers
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary