Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älven är Ångermanälven mellan Åsele och Vilhelmina


Sommarminne

En ropande gök
över nattens blanka älv
i lapplandsljuset

Från stormyren hörs
tranors urtidstrumpeter
som svarsfanfarer




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 12:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Berätta mer, för en,
som har, Norrland
i sitt hjärta!
2007-11-11

  Just Emotions
åh va härligt!! :)
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon