Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envist barnbarn - utvidgad haiku

Nora och farfar
har hämtat en stor, stor ost -
den var väldigt tung!!

Ett kilo är tufft
när man själv väger tretton -
Nora stånkade

Hon gav inte upp -
Farmor blev imponerad
av ung envishet




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-10-16 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon