Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsklockan

Ett helt år

sedan

min årsklocka ringde

 

idag

ringer den igen

 

ett år äldre




Fri vers av Cajsa
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-17 07:26



Bookmark and Share


    eva m h
Då får jag gratulera! Grattis!
2007-10-17

  Jean-Michel Orblin
stackars dig att behöva åldras ett helt år, Gratis på födelsedagen!
Det borde vara förbjudet att åldras
2007-10-17

    Lindizz
Grattis vännen. Kram
2007-10-17

  Jessica Ebbesson
Då får jag gratulera så gott!
2007-10-17

  Cris
Grattis!!
2007-10-17

  Lena K Nilsson VIP
Grattis på din dag!
2007-10-17

  Catrin
Ska man säga grattis kanske!!! en trevlig sätt att formulera det, årsklockan!
2007-10-17

    Maria Malm
Grattis!
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg