ett sötsliskigt svar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett sötsliskigt svar


KAPSEJSA: Haiku

Seglar i din vind


Lodar hundra kyssars djup


Jag grundstöter hårt!




Bunden vers (Haiku) av Jan Linderoth
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-17 22:42



Bookmark and Share


  devilsangel
höm...kan tolkas på många sätt...tror jag *L*
2007-10-18

  Markattan
\"lodar hundra kyssars djup\" - snyggt!
2007-10-17

    *Zenobia*
Vad är väl Mark Twain mot detta.. ?..ja...du vet väl vad det är.. ?

schnyggt Jan! :)
2007-10-17

  DanSan
*************************

Men Jan då, nu är du verkligen
i stöten . . .
. . . där var det grundstötning
( beror på hur djupt det var?)

*APPLÅD*

*************************
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth