Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så svår att prata med...

När jag säger att jag vill ha en kram...
Då rusar du i väg och köper mark...

Men det jag vill ha kan inte köpas
för alla pengar på jorden...

Du är bara så jäkla besvärlig
som envisas med att vända på orden...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 432 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-17 23:01



Bookmark and Share


    Trast
Klurigt. Ja... opposites attract, sägs det.
2008-01-29

    © Birgitta Wäppling VIP
Humoristiskt skrivet! *Ler* och applåderar!
2008-01-05

    Tro
hihihi... där satt den !!
Tänk att det ska vara så svårt för vissa att förstå vad man önskar..
Skulle verkligen behövas en bok med \"översättning\" =)
Ge inte upp!
2007-10-27

  Stjärnregn
Otroligt bra och säger väl allt om hur svårt det är att nå fram ibland!

mark ;)
2007-10-18

  fillatelli
Haha...

finurlig

dock, bör man inte skratta
för ett helvete som ditt kan vara
svårt för andra att fatta
att alltid vara genomskinlig bara...

Been there, done that !
2007-10-18

  Lasseman VIP
Ha ha ja denna tyckte jag var bra! varför inte be honom gå och köpa mer Mark!!... så kanske du får en kram! .. applåder
2007-10-17

  Darkness
ja så kän det vara.
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du