Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prassel i solskenet

Löv

prasslar likt glädje där jag går

skänker

lugn och ro

 

Sol

värmer mitt inre hjärtas kammare

skänker

styrka och tröst




Fri vers av Cajsa
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-18 14:24



Bookmark and Share


  ia VIP
dina ord är som solen, varma och ger hopp.
Kanon bra!
2007-10-18

    Lindizz
Du skriver med målande ord, som får mig att skapa fina höstbilder..härligt!
2007-10-18

  Annmargreta
Så fridfullt och skönt Cajsa!
2007-10-18

    Maria Malm
Härligt hoppfull
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg