Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågornas svar



Vem vill kastas mellan hopp och förtvivlan ?
Vem vill smaka på ord som inte har någon innebörd ?

Vem vill ge men inget få ?
Vem vill le men inget se ?

Vem har liv men ingen tid ?
Vem kan ta sina egna slut sattser
utan att lyssna på den det berör ?

Vem väljer att stå utanför ?
Vem väljer att bli sviken ?

Vem har känslan men inte tanken ?
Vem har förnuft men ingen luft ?
Vem har skugga utan sol ?

Vem har ord men ingen makt ?








Fri vers av coffe
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-19 15:53



Bookmark and Share


  Thurizas
ja bra frågor,allt och inget. alla människor har tid men förvarar den inte, hoppet och förtvivlan hoppar vi alla mellan synd nog. och många jävligt många, jag antar att det är mänsligt?De vill hellre få än ge.de flesta är rädda att förlora,många väljer hellre ord utan innebörd än saningen.människan är feg.

riktigt bra skrivet,skulle vela ge din dikt,dina frågor till många runt omkring som flygblad!få dem att vakna upp.
2007-10-24

  ia VIP
sanning
2007-10-19

  Darkness
Ja det var tänkvärt.
Bra skrivet.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe