Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

Fredag i soffan

tända värmeljus

fridfullt lugn

 

Godis och dricka

filt och Tv

pyamas

 

avkoppling




Fri vers av Cajsa
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-19 17:37



Bookmark and Share


  Annmargreta
Skönt, ha en skön helg!
2007-10-19

  devilsangel
Låter som en riktigt mysig fredagkväll...kommer nog ha nåt liknande...
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg