Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvinning


Trädens tappade klädnad

blir ett dukat festbord för maskarna




Fri vers av eva m h
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-20 00:57



Bookmark and Share


    Maria Malm
Javisst är det bra ordnat.
2007-10-21

  Marreb
:-) Mysigt beskrivet.
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

eva m h