Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbitet täcke

Du ligger under frostbitet täcke

gömd under jord och vissna blommor

Skalet av din kropp finns där

din själ flyttade in i mitt hjärta

 

Sorgen efter din varma personlighet

känns som en spricka i bröstet

Du fanns så nära

plötsligt var du borta

 

Jag fick hålla din hand

du släppte det sista andetaget

 

Kvar blev vingar

din styrka lever i mig

Du finns bevarad

hjärtat kommer alltid att minnas

 

Du fanns där

du finns här

för mig




Fri vers av Cajsa
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-21 15:50



Bookmark and Share


    eva m h
Så vackert skrivet!
2007-10-22

    Maria Malm
Vackert skrivet..
2007-10-21

  isabel louise
ja precis så är det...fint skrivet!
2007-10-21

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint!
2007-10-21

  Cris
Fint skrivet och fint titel..
2007-10-21

    Lindizz
väldigt fint skrivet
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg