Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

Glada människor

härliga uppläsningar

 

Poetträff Stockholm




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-21 15:52



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Tack själv
2007-10-28

  Bjarne Nordbö
Visst var det kanon.
2007-10-23

    eva m h
Låter njutbart!
2007-10-22

  Annmargreta
Lyckliga ni som bor i den riktiga civilisationen,
men kom igen i sommar kan vi ha en poeterträff i Jämtland kanske???????????????????????????????????????????????
2007-10-21

    Maria Malm
Även trevligt prat om skrivandeprocessen.
2007-10-21

  Michaela Dutius
Hade velat vara där
2007-10-21

  Cris
Låter som en trevlig träff!!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg