Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar är allt bläää...idag råkar det vara en sån ;)


Irritationspoesi...

Urs jag är så irriterad...så gnistorna yr...
Jag skrämmer varenda kotte...myggorna flyr...

Ser hur skönt det är att vara helt allena...
Ska nog aldrig låta mitt sinne rena...

Nä det är så skönt att vara ensam o bitter
Jag stannar nog här...precis som jag sitter

Tänkte jag skulle sända ljus och eehh..vad heter det?
Jaja...skitsamma...kan inte säga nåt jag inte vet...

Så underbart att vara liten, ensam och patetisk...
Känner hur negativiteten blir magnetisk...

Nä ljus å det är andra vad det nu va...
Det är ingenting som jag behöver ha...

Jag ska frossa i mitt elände...skrika om nån ser...
Fast om du läser mellan raderna så står där ännu mer...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-22 15:00



Bookmark and Share


  Tini Tut
Jag vill inte göra det värre men allena och lena?
Så fixar du dem och får en fin kommentar av mig.
Kram
2007-10-22

  fillatelli
Så hon har vaknat på fel sida ?
Grrrr.... hehe..

Alla har vi blääädagar... jag har haft
2 !... i ett sträck.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du