Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ligger uppochned i beteshagen, fåren skrubbar sig mot den och vandrare vilar ofta en stund sittande på dess skrov. Den kallas i byn aldrig för något annat än \"Jonas u-båt\"


Den gamla båten

Nere vid stranden
ligger sedan tjugo år
Jonas gamla båt

Den vilar i frid,
kan höra vattnet klucka
och korna dricka

Kan en gammal båt
någonsin önska sig en
bättre viloplats?




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-10-22 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon