Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

  Möter lugnet

känner levande andetag

 

lyssnar på tystnad




Fri vers av Cajsa
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-22 17:33



Bookmark and Share


    Maria Malm
Harmoniskt.
2007-10-22

    Lindizz
känns harmoniskt i dessa rader..gillas.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg