Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårnära

Är nära till tårar

fylld av känslor

 

ett olugnt inre

 

Faller sakta

ramlar snart ihop

 

Många måsten

känns likt bördor

 

orkar inte




Fri vers av Cajsa
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-22 17:56



Bookmark and Share


    Maria Malm
Även om det är tungt, så finns en annan dag i morgon.
2007-10-22

  devilsangel
tröttheten känns här...ibland är det bara så. För många måsten, krav och orken räcker inte till..Bit ihop vännen, det blir snart bättre. Kram
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg