Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvadrupelhaiku


Nattarbete

Varje molnfri natt
ser jag till mina stjärnor
som en god herde

Enstaka gånger
slår det mig att de aldrig
verkar att bry sig

Men en god herde
får inte låta sådant
påverka sin plikt

Jag gör vad jag skall -
och sömnlös är jag ändå
varje molnfri natt




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon