Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sönderstressad inifrån och ut


stress

läxorna hakar sig fast
vid mina fötter
likt fotbojor
jag måste klara det!
på andra sidan stupet
växer löjtnantshjärtan
ett litet skutt och jag är där
ännu en fotboja
och jag sjunker
ner i marken
tiden dunkar vid tinningen
likt en hammare
redo att krossa mig inifrån
jag är så nära målet
kan inte röra en muskel
tiden dunkar vid tinningen

är snart

slut




Fri vers av Missi VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon