Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte bli tagen på allvar

Så svårt att bli tagen på allvar

kämpar hela tiden på

 

känns som att jag alltid gör fel

aldrig rätt

 

Tårarna, de rinner i ensamhetens tid

visar inte hur allt sårar

 

döljer det alltför väl

vet, borde visa

 

Vill inte vara till besvär

inte vara en börda

 

gömmer min personlighet

blir någon jag inte är

 

Allt är på väg att brista

så nära varje dag

 

vet ej hur länge till jag orkar




Fri vers av Cajsa
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-24 16:35



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ta dig själv på allvar, se att du är värd, då löser det sig, kram!
2007-10-24

    Lindizz
Igenkännande verkligen. kram till dig.
2007-10-24

    eva m h
Känner igen! Kram!
2007-10-24

  Bjarne Nordbö
Kram.
2007-10-24

    ej medlem längre
Kämpa på. Livet är inte alltid lätt, men tro mig, det blir bättre med tiden. Och vikingarna fick ju trots allt inte sina muskler i medvind...
2007-10-24

    Maria Malm
Tankar som kan komma till var och en.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg