Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krattat grus

Trädens lövmassor
silar strimmigt grönt ljus ner
på kyrkogården

Grovt grus på gravar
har randats på längs och tvärs
av de krattande

Sorg utan ordning
blir kanske outhärdlig –
krattan tröstar oss

när det osagda,
det där som aldrig blev sagt,
bränner i bröstet




Fri vers av papillon
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-25 06:09



Bookmark and Share


    prima donna
Så sant, när insidan är stökig måste annat vara i ordning.
2007-10-30

  sister mary
Krattan som tröst i de sörjandes händer, i ett försök att få ordning på sin sorg, eller reda ut den kanske. Gillar den bilden!
2007-10-25

  Per Teofilusson
jo fy fan - bra skrivet!
2007-10-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag gillar det du skriver.
Bilden av en välkrattat gravgrus får
mig att tänka om det verkligen skänder mer ordning på
vår då tunga sorg?
//B
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

papillon