Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns där för dig

Försöker förstå

dina innersta tankar

inte alltid lätt

 

Vill ge goda råd

hittar inga ord

 

Känner din smärta

dina tårar, din svaghet

 

Jag lyssnar

känner mig otillräcklig

kan inte hjälpa dig

inte alltid

 

Jag finns där för dig, räcker det för dig?




Fri vers av Cajsa
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 16:19



Bookmark and Share


    Maria Malm
Att man finns där för någon, räcker långt.
2007-10-25

  devilsangel
Man kan inte hjälpa någon alltid och inte helt och hållet..Ett visst arbete måste man göra själv..
Att finnas där för någon, göra sitt bästa är det finaste man kan ge någon.
2007-10-25

    Lindizz
Att ha en vän som finns där är guld värd, fint skrivet till en vän.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg