Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrygghet

God Sov
Natt Gott

som en vind
virvlar runt
och sakta hittar hem

stilla

vilsen

inte nu
en annan gång
en annan gång vännen




Fri vers av ia VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 00:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker och vemodsfylld text som ger tankar- det bästa en dikt kan göra
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP